S.C.NATCOS PRODIMPEX S.R.L
Birou (Showroom): B-dul Nicolae Titulescu 119,sect1
BUCURESTI
Homepage: www.granit-marmura.net
Email: marmurasigranit93@yahoo.com
TEL:0734309077
0766333050

Firma detine colaboratori aproape in toata tara, deci puteti lansa o comanda aproape de oriunde de pe teritoriul romaniei. Nu ezitati sa ne contactati si veti primi in cel mai scurt timp o oferta de pret pentru ceea ce doriti sa comandati, urmand ca un agent de vanzari sa vina la dvs. pentru efectuarea masuratorilor aferente lucrarii si cu mostre.

Firma detine echipe specializate in MONTAJUL de marmura, granit, travertin, piatra naturala, etc.

Executam lucrari in toata tara: placari verticale si orizontale, trepte (scara), glafuri (pervaze) ferestre interior si exterior, modele din marmura, blaturi pentru bucatarie si baie, balustrade, balustrii, glafuri, etc.

Avem capacitatea de a monta suprafete foarte mari.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul pietrei naturale, garantam cele mai bune rezultate la cele mai bune preturi de pe piata. Oferim consultanta si solutii profesionale.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
Care este diferenta intre marmura si granit?
Cu toate ca ambele sunt roci si ambele sunt extrase din pamant, granitul si marmura ( si celelalte materiale din aceeasi gama . calcarul, onyxul, si travertinul) sunt totusi foarte diferite. Granitul este format in adancul scoartei pamantului la temperaturi foarte mari, si este foarte dur, este o roca rezistenta formata din minerale cristalizate.Famlia marmurii . calcar, travertin, marmura, onyx . sunt formate din sedimente .schelete de animale, scoici, materii vegetale, namol . in adancul oceanelor. Dupa milioane de ani acestea s-au transformat in piatra. Pentru ca principala componenta a acesteia este calciul, aceasta poate fi afectata de acizi cum sunt otetul, bauturi din citrice, etc.

Este necesar sa tratezi piatra naturala cu substante de protectie?
Piatra, chiar si granitul, are un grad de porozitate, si se poate pata in timp. Unele pietre au un grad de porozitate mai ridicat decat altele, fiind important ca acestea sa fie protejate cu substante specifice care patrund in profunzime pentru a preveni petele de ulei, vin, sau alte lichide care ar putea pata piatra

Ce este granitul?
Termenul de granit este denumirea atribuita unui grup de roci, care isi are originea in magma pamantului. Pe masura ce acest material lichid fierbinte iese la suprafata si se raceste, formeaza o structura cristalina, granulara, rezultand astfel granitul. Granitul si alte roci asemanatoare sunt formate din materiale dure ca feldspati, cuartite, mica, care se contopesc intr-o roca foarte dura, ideala pentru blaturi de bucatarie, pentru ca lustrul lor este rezistent la acizii menajeri cum sunt otetul, sucul de citrice si este suficiet de dur pentru a rezista la zgarieturi.

Ce este calcarul?
Calcarul este o roca sedimentara care se compune in cea mai mare parte din material organic, cum ar fi schelete, scoici, cochilii ale creaturilor marine si sedimente. Calcarul este format din material ce s-a depus pe fundul oceanelor si dupa milioane de ani s-a transformat in piatra. Miscarile pamantului, dupa perioade foarte mari de timp, pot forma lanturi muntoase cu zacaminte de calcar. Chiar si culmea Everestului este din calcar format pe fundul oceanului.

Ce este marmura sau calcarul slefuit si unde pot fi folosite?
Marmura, travertinul sau calcarul slefuit are o finisare mai mult mata sau satinata dacat o suprafata foarte lucioasa. Aceasta este obtinuta prin oprirea lustruirii exact inainte de ultimul stadiu. Aceasta prelucrare este uneori preferata, deoarece are o imagine mai catifelata decat piatra lustruita.

Ce este marmura?
Adevarata marmura geologica este calcarul, care a fost supus unor presiuni si temperaturi mari si care si-a schimbat structura intr-o textura cristalina, zaharoasa. In general este de culoare alba sau albicioasa, cateodata translucida cu venaturi sau culori provenite de la alte minerale prezente la formarea ei.
Din punct de vedere comercial, termenul de marmura poate fi atribuit oricarui calcar compact supus lustruirii, care include cea mai mare parte a marmurelor colorate, exceptie facand o parte din marmura verde.

Granitul poate fi distrus?
Ca oricarei suprafete solide, loviturile puternice pot dauna granitului. Datorita structurii sale cristaline, acesta se poate ciobi daca este lovit cu obiecte ascutite sau dure. Neprotejat, granitul poate absoarbe lichide ca uleiul, care pot produce pete inchise la culoare sau decolorari. Contactul cu vase de bucatarie sau lichide fierbinti nu vor afecta granitul.

Ce este granitul fiamat?
Granitul fiamat este obtinut prin tratarea suprafetei cu flacara. Aceasta produce topirea suprafetei si distrugerea unora dintre cristale lasand o suprafata cu o textura antiderapanta, ideala pentru pavarile exterioare sau pentru locurile unde nu sunt recomandate supafetele lustuite ( piscine, etc.).

Ce este granitul slefuit?
Granitul slefuit este obtinut atunci cand procesul de lustruire este oprit inaintea obtinerii unei suprafete lucioase. Aceasta va crea o imagine mult mai moale si mai mata a pietrei.

Ce inseamna 'crosscut'?
Taierea se refera la un anumit mod de .feliere. a blocului de marmura. Modul traditional de taiere a materialului, cum ar fi travertinul este .taierea pe venatura. similara cu taierea pe fibra a unei bucati de lemn astfel incat pe placa obtinuta sunt vizibile stratificatiile materialului sub forma de dungi paralele. Daca blocul este taiat de-a lungul fibrei, rezulta o cu totul alta imagine ca aceea a taierii de-a lungul unei bucati de lemn.

Trebuie sa cumpar intrega foaie/lastra?
Ca si la croitor fabricantul cumpara materialul brut si iti vinde produsul finit. In pret este inclus costul transportului, materialul, masuratorile, taiatul, lustruirea si montajul acestora. Necesarul de material este determinat de complexitatea modelului ales si de nivelul de pierderi. Noi vom aranja bucatile taiate astfel incat sa reducem pierderile de material si sa pastram frumusetea naturala a venaturilor si a desenului.

Cat timp trebuie sa astept pentru un material?
Termenul de livrare variaza in fuctie de complexitatea lucrarii, de alegerea unor materiale disponibile din stoc sau de alegerea unor materiale speciale care pot fi aprovizionate in mod uzual in 2-6 saptamani, indiferent daca materialele sunt autohtone sau din import.

Care este cea mai buna cale pentru a intretine marmura sau alta piatra naturala?
O veche vorba populara spunea: Nu folosi niciodata ceva ce nu ai folosi pentu propriile maini. Nu trebuie folositi niciodata detegenti puternici sau bureti abrazivi pentru a curata suprafetele din piatra naturala. Nu trebuie folosite produse acide; acestea incluzand substante ca amoniacul sau alti detergenti lichizi comuni. Trebuie folosite intodeauna produse de curatare si protectie special create pentru piatra naturala. Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste produse va rugam sa ne contactati.

Care sunt modalitatile de plata uzuale?
La lansarea unei comenzi de material sau montaj avansul minim necesar pentru derularea contractului este de 30% restul fiind achitat in momentul ridicarii / finalizarii comenzii prin: ordin de plata, bilet la ordin, cec sau cash.
 

Titlul paginii web

 
 

PROMOTII

Marmura Breccia Sarda (Daino Reale)

Dimensiunea placii : 60 x 30 x 1,5 cm

33 Euro/mp pt comenzi peste 150 mp.

36 Euro/mp pt comenzi cuprinse intre 75-150 mp

PRETURILE NU INCLUD TVA

TRANSPORT GRATUIT
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one